Tri jednoduché kroky ku správnemu čisteniu pleti!

https://www.dermacolmake-upcover.com/images/blog/486-clanek.jpg

Dermacol - Redakce

Tri jednoduché kroky ku správnemu čisteniu pleti!

Súhlasíte s nami, že odličovanie a čistenie sú základné kroky ku krásnej pleti? Pravidelné čistenie ráno a večer zbavuje pokožku nečistôt a odumretých kožných buniek. Väčšina z nás však na čistenie pleti často zabúda alebo si naň nenájde čas. Preto by sme sa s vami radi podelili o naše tipy, ako si čistiť tvár vždy *správne* a efektívne. Čistenie pleti je teraz oveľa jednoduchšie!

  1. Vyčistite pleť

Ak si chcete udržať hladkú a zdravú pleť, je nutné odstrániť každý deň všetky zvyšky make-upu a nečistôt. Nezabudnite si teda vyčistiť tvár produktom, ktorý zároveň odstraňuje make-up. Čo tak vyskúšať čistiaci gél, ako je napríklad Aqua Beauty 3-in-1 Face Cleansing Gel alebo jednu z našich micelárnych vôd, napríklad Black Magic Micellar Lotion alebo Detox & Defence Micellar Lotion?

 

  1. Uistite sa, že používate odličovač, ktorý je vhodný pre váš typ pleti

Ak hľadáte ten správny odličovač, vezmite do úvahy svoj typ pleti. Je vaša pleť obvykle mastná, suchá, normálna alebo zmiešaná? Máte citlivú pokožku? Problémy s akné? Nájdite si svoj perfektný odličovač!

 

  1. Po vyčistení použite hydratačný krém

Ako ešte môžete podporiť jemnosť svojej pokožky? Ak nanášate hydratačný krém na pleť, ktorá je ešte vlhká po odličovaní, budú sa diať doslova zázraky! V pokožke sa tak udrží viac vlhkosti. Ktorý hydratačný krém je váš obľúbený? Collagen+ Intense Rejuvenating Day Cream alebo Night Cream? Alebo denný a nočný Aqua Beauty Moisturizing Cream?

 

Teraz už je z vás odborníčka na čistenie pleti!

Ďakujeme

za cenné informácie.

Váš Dermacol team


Chyba

musíte potvrdiť, že nie ste robot, a vyplniť všetky povinné polia